Μενού
  • Α-
  • Α+

Την τελευταία της πνοή άφησε πάνω στη σκηνή μια δημοφιλής drag queen στις Ηνωμένες Πολιτείες, την ώρα που συμμετείχε σε drag show σε γνωστό μαγαζί στη Φιλαδέλφεια. Η Valencia ήταν μια τρανς γυναίκα μόλις 25 ετών, γνωστή drag queen στη Φιλαδέλφεια της Πενσιλβανία και ένα ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο στην LGBTQ+ κοινότητα της χώρας της. Η ίδια αυτοχαρακτηριζόταν ως «Philadelphia's Plus Size Dancing Diva». 

Την ημέρα που σημειώθηκε η τραγωδία πρωταγωνιστούσε σε μία δική της παράσταση στο νυχτερινό κέντρο «Tabu» της Φιλαδέλφειας. Την ώρα που χόρευε πάνω στη σκηνή ξαφνικά κατέρρευσε. Πολύ γρήγορα διαπιστώθηκε πως ήταν νεκρή. Κανείς δεν μπορούσε αρχικά να εξηγήσει τον ξαφνικό αυτό θάνατό της. Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή ο απρόσμενος θάνατος της Prime αποδόθηκε σε φυσικά αίτια, ενώ προέκυψε πως η ίδια έπασχε από κάποια καρδιαγγειακή νόσο.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

«Ήταν μια λαμπερή και όμορφη σταρ, η ανιδιοτέλεια και η καλοσύνη είχαν γίνει αισθητές από όλους όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί της. Δεν θρηνώ μόνο για την φίλη μου, αλλά και για την απώλεια που υπέστη η ομοφυλοφιλική κοινότητα. Η Valencia ήταν μια καθοριστική επιρροή», έγραψε μία στενή της φίλη στο Facebook. Ένας έρανος GoFundMe μάλιστα δημιουργήθηκε για λογαριασμό των αγαπημένων προσώπων της Prime για τα έξοδα κηδείας και ξεπέρασε κατά πολύ τον αρχικό του στόχο που ήταν $8.000.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA