Μενού
  • Α-
  • Α+

Η 7χρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ της Ουαλίας βρέθηκε μαζί με τους γονείς της και τον αδερφό της πρίγκιπα Τζορτζ, στην κηδεία της προγιαγιάς της, της βασίλισσας Ελισάβετ. Αν και φαινόταν ήρεμη καθ’ όλη τη διάρκεια της τελετής στο Αββαείο του Ουέστμινστερ ξέσπασε σε κλάματα την ώρα που το φέρετρο με τη βασίλισσα Ελισάβετ τοποθετείτο στη νεκροφόρα που το μετέφερε στο Κάστρο του Ουίνσδορ, αναφέρει η βρετανική Sun.

Ο γιος της Ελισάβετ, ο βασιλιάς Κάρολος Γ’, και τα τρία μικρότερα αδέλφια του -Άννα, Άντριου και Έντουαρτ- στέκονταν πρώτοι στη σειρά πίσω από τον κιλλίβαντα πάνω στον οποίο είχε τοποθετηθεί το φέρετρο της εκλιπούσας βασίλισσας στο Αββαείο. Στις φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου ο βασιλιάς Κάρολος και η πριγκίπισσα Άννα είναι φανερά καταβεβλημένοι. Ο Κάρολος φαινόταν συντετριμμένος και εξαντλημένος την ώρα που το φέρετρο μεταφερόταν μέσα στο Αββαείο για να ξεκινήσει η νεκρώσιμη ακολουθία. Μέσα στο Αββαείο ο φακός απαθανάτισε τον νέο βασιλιά να δακρύζει μπροστά από το φέρετρο της μητέρας του. Η παρακάτω φωτογραφία είναι από την εφημερίδα «The Sun» και είναι η μόνη που κυκλοφόρησε με τον βασιλιά να κλαίει: 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA