Μενού
  • Α-
  • Α+

Αγρια επίθεση εις βάρος γυναίκας εξαπέλυσε άνδρας στο μετρό της Νέας Υόρκης επειδή αρνήθηκε να του μιλήσει! Οι σοκαριστικές εικόνες από την επίθεση καταγράφηκαν από κάμερα ασφαλείας του μετρό ενώ ο άνδρας ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη. Το περιστατικό συνέβη στις 20 Σεπτεμβρίου όταν ο άνδρας πλησίασε την 33χρονη Ελίζαμπεθ που πήγαινε στη δουλειά της στο αεροδρόμιο, με σκοπό να συζητήσουν.

Διαβάστε ακόμη: Ιαπωνία: Σήμερα η κηδεία του Σίνζο Αμπε εν μέσω διαμαρτυριών για τη δημοσία δαπάνη τελετή

Οταν η 33χρονη τον αγνόησε, την έσυρε στο πάτωμα, την έριξε στον τοίχο ενώ τη γρονθοκόπησε και την κλώτσησε επανειλημμένα. Ενας περαστικός αποπειράθηκε να βοηθήσει την 33χρονη όμως δέχτηκε και ο ίδιος επίθεση. Η Ελίζαμπεθ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και διαπιστώθηκε πως είχε τραυματιστεί σοβαρά. «Ξέρετε πόσο φοβάμαι τώρα; Δεν ήμουν ποτέ ένας άνθρωπος που φοβόταν», δήλωσε στο ABC. Ο άνδρας που επιτέθηκε στην Ελίζαμπεθ είναι 44 ετών και ονομάζεται Ραχίμπ Φόστερ. Το 1994, σε ηλικία 14 ετών είχε συλληφθεί για τη δολοφονία της γιαγιάς του που είχε ξυλοκοπήσει βάναυσα. Επίσης το 2001 συνελήφθη επειδή μαχαίρωσε την αδερφή του και το 2010 επειδή επιτέθηκε σε τρεις εργαζόμενους ψυχιατρείου. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA