Μενού
  • Α-
  • Α+

Ανείπωτη τραγωδία κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα στην Ινδονησία μετά από εισβολή οπαδών και χρήση χημικών από την Αστυνομία που έσπειρε τον πανικό, με πληροφορίες από τα τοπικά Μέσα να κάνουν λόγο για τουλάχιστον 60 νεκρούς! Σύμφωνα με πληροφορίες, σκηνές Αποκάλυψης εκτυλίχθηκαν μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης, Αράμπα-Περσεμπάγια για το πρωτάθλημα της Ινδονησίας με τις εικόνες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας να σοκάρουν.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Συγκεκριμένα, οργισμένο πλήθος φαίνεται πως εισέβαλλε στον αγωνιστικό χώρο, με τις δυνάμεις καταστολής να απαντούν βομβαρδίζοντας τον κόσμο με δακρυγόνα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός, με πολλά άτομα να τρέχουν και να ποδοπατιούνται ενώ υπήρξαν αμέτρητα περιστατικά με λιποθυμίες. Αυτό που ακολούθησε όμως ξεπερνά κάθε προηγούμενο. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία, οι νεκροί είναι τουλάχιστον 77 ενώ κάποια Μέσα αναφέρουν πως έχουν χάσει τη ζωή τους πάνω από 100 άτομα! Είναι χαρακτηριστικό ότι υπάρχουν μαρτυρίες που αναφέρουν χρήση όπλων. Τα επεισόδια επεκτάθηκαν και σε χώρους εκτός γηπέδου, με αποτέλεσμα πολλά οχήματα να τυλιχτούν στις φλόγες.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Το γήπεδο απέκτησε εικόνα εμπόλεμης ζώνης, ενώ στη συνέχεια συνεχίστηκαν στους δρόμους. Δεκάδες οχήματα τυλίχθηκαν στις φλόγες, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο και για εγκληματικές ενέργειες. Εκατοντάδες τραυματίες νοσηλεύονται σε κοντινά νοσοκομεία, τη στιγμή που ακόμα δεν μπορεί να προσδιοριστεί ακριβώς ο αριθμός των θυμάτων. Η κυβέρνηση της Ινδονησίας διέταξε την αναβολή του πρωταθλήματος για τουλάχιστον μία εβδομάδα, ενώ διενεργούνται ήδη έρευνες για να αποδοθούν ευθύνες.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA