Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκλονισμένη είναι η Γαλλία από τη δολοφονία μίας 12χρονης μαθήτριας που η σορός της εντοπίστηκε σχεδόν αποκεφαλισμένη μέσα σε βαλίτσα. Η Ντάμπια Μπ., μια 24χρονη άστεγη με καταγωγή από την Αλγερία, εμφανίστηκε σήμερα (17/10) ενώπιον των ανακριτών μετά τη σύλληψή της το Σάββατο και της απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε σχέση με τη φρικτή δολοφονία της Λόλας Ντεβιέτ.

Διαβάστε ακόμη: Kanye West: Οργή για τη δήλωσή του ότι ο Τζορτζ Φλόιντ πέθανε από ναρκωτικά κι όχι από αστυνομική βία

«Ο ύποπτος είχε καυχηθεί ότι πουλούσε ανθρώπινα μέλη» δήλωσε μια πηγή που διεξάγει την έρευνα για τη δολοφονία της 12χρονης. «Τα στοιχεία δείχνουν ότι το κορίτσι οδηγήθηκε στο υπόγειο της πολυκατοικίας, όπου βασανίστηκε και βιάστηκε, πριν στραγγαλιστεί και της κόψουν το λαιμό» τόνισε η πηγή, προσθέτοντας: «Ο ύποπτος πιστεύεται ότι πάσχει από σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Ζούσε στο δρόμο αλλά είχε φίλους και οικογένεια στην περιοχή του Παρισιού». 

Για τους γονείς της 12χρονης, ο συναγερμός χτύπησε νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής (14/10)  όταν η κόρη τους δεν επέστρεψε τη συνηθισμένη ώρα από το σχολείο στο σπίτι της, στην οδό Μανέν, στο 19ο διαμέρισμα του Παρισιού. Η μητέρα κατήγγειλε την εξαφάνιση στην αστυνομία ενώ ο πατέρας που είναι θυρωρός της πολυκατοικίας κοίταξε τις κάμερες ασφαλείας. Οπως διαπίστωσε η 12χρονη είχε φτάσει στην είσοδο και την ακολουθούσε μία νεαρή γυναίκα. 

Η σορός του παιδιού εντοπίστηκε το βράδυ της Παρασκευής (14/10). Βρισκόταν μέσα σε μία πλαστική βαλίτσα σε παρακείμενη οδό. Τη βαλίτσα εντόπισε ένας άστεγος. Τα πρώτα ιατροδικαστικά ευρήματα καταδεικνύουν πως η 12χρονη πέθανε από ασφυξία καθώς το στόμα και η μύτη της ήταν καλυμμένα με ταινία ενώ τα πόδια της ήταν δεμένα και από τραύματα με μαχαίρι. Στη σορό της είχαν χαραχτεί οι αριθμοί 0 και 1. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA