Την υποψηφιότητα του για την ηγεσία των Τόρις και τη βρετανική πρωθυπουργία ανακοίνωσε επίσημα ο Ρίσι Σούνακ. «Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι μια σπουδαία χώρα, αλλά αντιμετωπίζουμε μια βαθιά οικονομική κρίση. Γι’ αυτό διεκδικώ να γίνω ηγέτης του Συντηρητικού Κόμματος και πρωθυπουργός σας. Θέλω να διορθώσουμε την οικονομία μας, να ενώσουμε το Κόμμα μας και να τα καταφέρουμε για τη χώρα μας», έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter.
Διαβάστε ακόμη: Παιδεραστία μέσω web: Η Ευρώπη το παγκόσμιο κέντρο - 750.000 «αρπακτικά» online ανά πάσα στιγμή
Νωρίτερα, πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας, ο Μπόρις Τζόνσον, κι ο πρώην υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησής του, ο Ρίσι Σούνακ, αντίπαλοι στην κούρσα για τον αριθμό 10 της Ντάουνινγκ Στριτ, συναντήθηκαν κατά πληροφορίες μέσων ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένων του BBC και της Sunday Times. Κατά το ρεπορτάζ της συνήθως καλά πληροφορημένης Sunday Telegraph, συζήτησαν το ενδεχόμενο «κοινής» υποψηφιότητάς τους για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο «εμφυλίου πολέμου» των Τόρις.
- Περισσότεροι από 250 οι νεκροί στην Κολομβία: Σχεδόν 100 μετασεισμοί – Κατέρρευσαν σπίτια, σχολεία και νοσοκομεία
- Η πρωταγωνίστρια του The Office διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού τελικού σταδίου: «Είναι αργά για χημειοθεραπεία»
- Πώς αξιολογούν οι Έλληνες την «Οδύσσεια» του Νόλαν: Δίχασε η «Ωραία Ελένη» - Εντυπωσίασαν Χάθαγουεϊ και Ντείμοντ
- Κατάρρευση οροφής στο Βενιζέλειο: «Παιδιά, χαλαρώστε», ανήρτησε ο Γεωργιάδης- Απάντησαν οι εργαζόμενοι
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.