Μενού
  • Α-
  • Α+

Μεταξύ των αρκετών περιστατικών που έχουν εγείρει ανησυχίες για την υγεία του Αμερικανού προέδρου, Τζο Μπάιντεν, έρχεται να προστεθεί ακόμη ένα, με τους ψιθύρους στον Λευκό Οίκο να αυξάνονται ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ εμφανίζει συμπτώματα άνοιας. Συγκεκριμένα, ενώ ο Μπάιντεν βρίσκεται μέσα στον κήπο του Λευκού Οίκου, η κάμερα τον «συνέλαβε» να τα έχει χαμένα και να δείχνει να μην ξέρει προς τα πού να πάει. Ο Μπάιντεν φαίνεται ότι έχασε τον προσανατολισμό του, κατά τη διάρκεια τελετής δενδροφύτευσης στη νότια πλευρά του κήπου του Λευκού Οίκου τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 79χρονος Πρόεδρος και η Πρώτη Κυρία Τζιλ Μπάιντεν μόλις είχαν φυτέψει ένα δέντρο προς τιμήν των 50 χρόνων εργασίας του φύλακα Ντέιλ Χάνεϊ στον Λευκό Οίκο. Όταν όμως ο Τζο Μπάιντεν επιχείρησε να επιστρέψει, ακολούθησε τη λάθος κατεύθυνση. «Πού πάμε;» ρώτησε, με τους υπαλλήλους του να του δείχνουν τον σωστό δρόμο. Επειτα αστειεύτηκε ρωτώντας: «Και αν θέλω να πάω έτσι;», με τους υπαλλήλους του να εξηγούν πως: «Μπορείτε να πάτε από αυτόν τον δρόμο αν θέλετε. Μπορείτε να κάνετε ο,τι θέλετε». «Ναι, παρατηρώ πόση ελευθερία έχω», είπε ειρωνικά ο Τζο Μπάιντεν, και ξεκίνησε να περπατά προς τη σωστή κατεύθυνση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA