Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο τηλεοπτικός παρουσιαστής Jonnie Irwin αποκάλυψε ότι πάσχει από καρκίνο σε τελικό στάδιο, λέγοντας ότι ελπίζει ότι η κοινοποίηση της διάγνωσής του θα εμπνεύσει άλλους να «αξιοποιήσουν στο έπακρο την κάθε μέρα». Ο 48χρονος, ο οποίος παρουσιάζει το A Place in the Sun του Channel 4 και το Escape to the Country του BBC, είπε ότι είχε καρκίνο του πνεύμονα που είχε εξαπλωθεί στον εγκέφαλό του και ότι δεν ήξερε πόσος χρόνος του είχε απομείνει για να ζήσει. 

Ο Irwin είπε ότι το πρώτο προειδοποιητικό σημάδι της ασθένειάς του ήρθε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του A Place in the Sun τον Αύγουστο του 2020 στην Ιταλία, όταν η όρασή του έγινε θολή ενώ οδηγούσε. «Μέσα σε μια εβδομάδα που επέστρεψα από τα γυρίσματα, μου έδωσαν έξι μήνες ζωής», είπε στο περιοδικό Hello. «Έπρεπε να πάω σπίτι και να πω στη γυναίκα μου, που πρόσεχε τα μωρά μας, ότι ήταν σχεδόν μόνη της. Αυτό ήταν καταστροφικό. Το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να της ζητήσω συγγνώμη. Ένιωσα τόσο υπεύθυνος».

Η τηλεοπτική καριέρα του 48χρονου πρώην κτηματομεσίτη ξεκίνησε το 2004, όταν επιλέχθηκε από εκατοντάδες υποψηφίους για να παρουσιάσει μαζί με την Jasmine Harman το «A Place in the Sun» του Channel 4. Το 2010 κέρδισε ακόμη περισσότερους θαυμαστές όταν ανέλαβε την παρουσίαση της εκπομπής "Escape to the Country" στο BBC1.  Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό Hello ο Ίργουιν είχε πει: «Δεν ξέρω πόσος καιρός μου έχει μείνει, αλλά προσπαθώ να παραμένω θετικός και η στάση μου είναι ότι ζω με τον καρκίνο και δεν πεθαίνω από αυτόν. Θέλω να δημιουργήσω αναμνήσεις και να απαθανατίσω αυτές τις στιγμές με την οικογένειά μου γιατί η πραγματικότητα είναι ότι τα αγόρια μου θα μεγαλώσουν χωρίς να γνωρίζουν τον μπαμπά τους και αυτό μου ραγίζει την καρδιά». Ο Jonnie διαγνώστηκε με καρκίνο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του της εκπομπής του στο Channel 4 στην Ιταλία 2020.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA