Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένας νεαρός που οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας παρέσυρε με το αυτοκίνητό του τουλάχιστον 22 νεοσύλλεκτους αστυνομικούς που είχαν βγει για πρωινή άσκηση σε δρόμο της πόλης Γουίτιερ, στην πολιτεία της Καλιφόρνια. Η ξέφρενη πορεία του αυτοκινήτου σταμάτησε σε πυλώνα ηλεκτροδότησης, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί επίσης ο 22χρονος οδηγός. «Συνολικά, 23 άνθρωποι τραυματίστηκαν. Πέντε εξ αυτών νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση», ανέφερε η πυροσβεστική υπηρεσία του Λος Άντζελες σε ανάρτηση που έκανε στο Twitter για το τροχαίο.

Ο οδηγός, ο οποίος νοσηλεύεται φρουρούμενος, υποβλήθηκε σε αλκοτέστ αλλά δεν διαπιστώθηκε ότι ήταν υπό την επήρεια μέθης. Σύμφωνα με ανακοίνωση της τοπικής αστυνομίας το περιστατικό έγινε κατά τη διάρκεια τρεξίματός τους ενώ εκπαιδεύονταν. «Υπήρξαν πολλαπλοί τραυματισμοί και όλα τα θύματα μεταφέρθηκαν σε τοπικά νοσοκομεία για περαιτέρω νοσηλεία. Προς το παρόν, είναι άγνωστη η σοβαρότητα των τραυματισμών τους. Ο οδηγός του οχήματος που χτύπησε τους νεοσύλλεκτους συνελήφθη εν αναμονή περαιτέρω έρευνας. Δεν υπάρχουν επιπλέον διαθέσιμες πληροφορίες αυτήν τη στιγμή.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Προσευχόμαστε για την ανάρρωση όλων των νεοσύλλεκτων», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της. Οι σκέψεις μας είναι με εκείνους που επηρεάστηκαν από τα γεγονότα του πρωινού περιστατικού που αφορούσαν τους νεοσύλλεκτους. Περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες για την κατάστασή τους και ευχόμαστε σε όλους γρήγορη ανάρρωση», αναφέρει με ανάρτησή της στο twitter η αστυνομία του Λος Άντζελες.

 

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FLosAngelesCountySheriffsDepartment%2Fposts%2Fpfbid037WhNprHkqY1MgaCgQg5H32yBLQj7DnTzQEwtVdoT82LdF4ufvo9vtVETxsRroGg6l&show_text=true&width=500
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA