Πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου (19/11) σε ένα γκέι κλαμπ εν ονόματι "Club Q" στο Κολοράντο των ΗΠΑ, ανακοίνωσε η αστυνομία. Άλλα 18 άτομα τραυματίστηκαν από τους μαζικούς πυροβολισμούς. «Εντοπίστηκε ένα άτομο που πιστεύουμε ότι είναι ο ύποπτος», είπε η υπολοχαγός της αστυνομίας του Κολοράντο Σπρινγκς, Πάμελα Κάστρο. «Αυτή τη στιγμή, ο ύποπτος νοσηλεύεται, αλλά βρίσκεται υπό κράτηση».
Η Κάστρο δεν διευκρίνισε εάν ο ύποπτος συμπεριλαμβάνεται στον αριθμό των ατόμων που τραυματίστηκαν στον πυροβολισμό, ενώ η αστυνομία αρνήθηκε να μιλήσει για το πιθανό κίνητρο του δράστη. Ο αρχηγός της πυροσβεστικής του Κολοράντο Σπρινγκς, Μάικ Σμαλντίνο, είπε ότι 11 ασθενοφόρα έσπευσαν στο σημείο μετά από πολλαπλές κλήσεις στο 911. «Θα είμαστε εδώ για πολλές ώρες ακόμη», είπε η Κάστρο. Σε μια δήλωση στα social media, το "Club Q" είπε ότι είναι «συντετριμμένο από την παράλογη επίθεση στην κοινότητά μας» και εξέφρασε συλλυπητήρια στα θύματα και τις οικογένειές τους. «Ευχαριστούμε για τις άμεσες αντιδράσεις των ηρωικών πελατών μας, οι οποίοι ακινητοποίησαν τον ένοπλο και τερμάτισαν αυτή την επίθεση μίσους», λέει η ανακοίνωση.
- Στέφανος Τραχανάς: «Η επιστήμη δεν με παρηγορεί απέναντι στο θάνατο»
- Duffy: Η τραγουδίστρια του Mercy εμφανίστηκε δημόσια 16 χρόνια μετά την απαγωγή και τον βιασμό της
- Λόπεζ: «Θα έκανα σεξ με οποιονδήποτε από τους ηθοποιούς της ταινίας True Romance»
- Σαντορίνη: Η «χρυσή» βιομηχανία των 2.000 γάμων και η ανατροπή με τους τουρίστες που εξαφανίστηκαν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.