Μενού
  • Α-
  • Α+

Πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου (19/11) σε ένα γκέι κλαμπ εν ονόματι "Club Q" στο Κολοράντο των ΗΠΑ, ανακοίνωσε η αστυνομία. Άλλα 18 άτομα τραυματίστηκαν από τους μαζικούς πυροβολισμούς. «Εντοπίστηκε ένα άτομο που πιστεύουμε ότι είναι ο ύποπτος», είπε η υπολοχαγός της αστυνομίας του Κολοράντο Σπρινγκς, Πάμελα Κάστρο. «Αυτή τη στιγμή, ο ύποπτος νοσηλεύεται, αλλά βρίσκεται υπό κράτηση».

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Η Κάστρο δεν διευκρίνισε εάν ο ύποπτος συμπεριλαμβάνεται στον αριθμό των ατόμων που τραυματίστηκαν στον πυροβολισμό, ενώ η αστυνομία αρνήθηκε να μιλήσει για το πιθανό κίνητρο του δράστη. Ο αρχηγός της πυροσβεστικής του Κολοράντο Σπρινγκς, Μάικ Σμαλντίνο, είπε ότι 11 ασθενοφόρα έσπευσαν στο σημείο μετά από πολλαπλές κλήσεις στο 911. «Θα είμαστε εδώ για πολλές ώρες ακόμη», είπε η Κάστρο.  Σε μια δήλωση στα social media, το "Club Q" είπε ότι είναι «συντετριμμένο από την παράλογη επίθεση στην κοινότητά μας» και εξέφρασε συλλυπητήρια στα θύματα και τις οικογένειές τους. «Ευχαριστούμε για τις άμεσες αντιδράσεις των ηρωικών πελατών μας, οι οποίοι ακινητοποίησαν τον ένοπλο και τερμάτισαν αυτή την επίθεση μίσους», λέει η ανακοίνωση.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA