Σε μία σειρά απαράδεκτων αναρτήσεων προχώρησε πριν δύο ημέρες η Δήμητρα Αλεξίου, ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος που στηρίζει τη διοίκηση Ζέρβα του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Πιο συγκεκριμένα η κυρία Αλεξίου, σχολιάζοντας την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου, άφησε αρχικά αιχμές για την παρουσία της αθλήτριας στο δωμάτιο του αθλητικού παράγοντα.

Στη συνέχεια, ωστόσο, ξεπερνώντας κάθε όριο και απαντώντας σε άλλους ήδη αγανακτισμένους χρήστες του Facebook, έφτασε στο σημείο να επιρρίψει ευθέως ευθύνες στη γυναίκα που έπεσε θύμα βιασμού.



Το ζήτημα ανέδειξε η αυτοδιοικητική συλλογικότητα «Η πόλη Ανάποδα», η οποία με ανακοίνωση της ζητά την παραίτηση της Δήμητρας Αλεξίου, «καθώς η παρουσία της προσβάλλει το δημοτικό συμβούλιο» Θεσσαλονίκης.
Διαβάστε ακόμα
«Τσουνάμι» στο ΑΠΘ - Πάνω από 100 οι καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση
Η δημοσιογράφος Ιωάννα Ηλιάδη καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση από πρώην υφυπουργό
- Η επίθεση κατά της Κοβέσι, η υπόθεση με τα σπιτάκια ανακύκλωσης και οι βουλευτές που διαλέγει ο Τσίπρας
- Η μεγάλη απόδραση των 27 από τα Βούρλα – Ο Μπαρτζώκας, ο Βαρδινογιάννης και το ΚΚΕ
- Κατερίνα Λιόλιου: «Είμαι σε ένα πολύ ωραίο μέρος» - Η καλοκαιρινή πόζα δίπλα στο κύμα
- Γιώργος Κουβαράς: «Πολλές φορές βλέπω Youtubers να κάνουν καλύτερη δουλειά απο δημοσιογράφους»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.