Μενού
  • Α-
  • Α+

«Ένιωσα τη μεγαλύτερη πικρία στη ζωή μου» υποστήριξε μιλώντας στο Mega ο καθηγητής Γεωλογίας του ΑΠΘ, δηλώνοντας πικραμένος και σαστισμένος για το τσουνάμι καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση εναντίον του.

«Σε άλλες περιπτώσεις θα έλεγα νιώθω αγανάκτηση, αλλά για ένα παιδί που το νιώθεις σαν δικό σου παιδί νιώθεις πικρία. Νιώθεις ότι είναι αχαριστία αυτό το πράγμα που κάνουν» τόνισε, αρνούμενος όλες τις κατηγορίες και υποστηρίζοντας πως θυμάται αμυδρά την φοιτήτρια που τον κατήγγειλε.

«Τη θυμάμαι. Έτσι πολύ αμυδρά τη θυμάμαι. Τόσα παιδιά που περνούν από το γραφείο μου δεν μπορώ να θυμηθώ. Ήρθε από το γραφείο μου, το γραπτό της ήταν πολύ κακό μου είπε να την περάσω με το βαθμό αυτό και της είπα δεν μπορώ να την περάσω και έφυγε», τόνισε μεταξύ άλλων.

Υποστήριξε, μάλιστα, ότι η πρώην φοιτήτρια είχε δικαίωμα από το νόμο - αφού κόπηκε τρεις φορές από τον ίδιο - να δώσει εξετάσεις ενώπιον τριμελούς επιτροπής, χωρίς την παρουσία του ίδιου, κάτι που δεν έκανε. 

Παράλληλα, δήλωσε συντετριμμένος από το μπαράζ εξελίξεων, που στοχοποιούν τον ίδιο αλλά και την οικογένεια του: «Τι να πω ότι δεν κοιμήθηκα το βράδυ; Τι θα πουν τα παιδιά μου; Θα σκέφτονται αυτόν είχαμε πρότυπο;» προσθέτει.

Ο καθηγητής που συνταξιοδοτήθηκε το 2016 υποστήριξε πως η πόρτα του γραφείου του ήταν πάντα ανοιχτή για όλους τους φοιτητές:

«Παρερμήνευσαν την επιθυμία μου να βοηθήσω. Φοβόντουσαν κάποιες κοπέλες να μην τις δουν να μπαίνουν στο γραφείο μου και τις πουν "γλειφτράκια". Από στόμα σε στόμα, κάποιες είχαν κόμπιασμα μέχρι που κατάλαβαν ότι δεν υπήρχε τέτοιο θέμα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σημείωσε, μάλιστα, ότι είχε ακούσει κατά καιρούς τις φήμες για το πρόσωπό του, αλλά ουδέποτε του ζητήθηκε από την πρυτανεία να δώσει εξηγήσεις.

«Ας παρουσιαστεί μπροστά μου - αν μπορεί - να μου πει τι της είπα, γιατί τι της έκανα δεν υπάρχει περίπτωση να αποδείξει ή να πει ότι την ακούμπησα. Ούτε στο χέρι δεν την ακούμπησα» συμπλήρωσε, προσθέτοντας ότι σκοπεύει να προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA