Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ανέφερε χαρακτηριστικά πως «το θέατρο περιγράφει την ζωή και είναι η ίδια η ζωή η οποία δεν είναι αγγελικά φτιαγμένη έτσι και το θέατρο». «Το ότι βγαίνουν κάποια πράγματα στην δημοσιότητα είναι νομίζω προς την σωστή κατεύθυνση διότι θα καταφέρουμε να ανακόψουμε τα κακώς κείμενα» σημειώνει και αναφέρει πως εκτός του θεάτρου τέτοια γίνονται και σε άλλους χώρους λέγοντας πως παρατρεχάμενοι πολιτικοί έκαναν 2 μήνες προσλήψεις και ζητούσαν να ρίξουν κορίτσια στο κρεβάτι.

Υπογράμμισε πως ξέρει παρόμοιες περιπτώσεις και έχει τύχει να λάβει τον λόγο 2 φορές για 2 κοπέλες, όχι για σεξουαλική παρενόχληση αλλά για απρεπή λόγια.

Παράλληλα είπε πως το θύμα μπορεί να έχει όσο χρόνο θέλει για να μιλήσει «να μαζέψει τα κουράγια του για να βγει και να πει αυτό που θέλει».

Ο Χρήστος Λούλης από την πλευρά του είπε πως αυτά που λέγονται και ακούγονται είναι ίδια και ίσα σε ποσότητα με αυτά που γίνονται σε όλους τους χώρους και ότι δεν είναι θέμα του θεάτρου. «Απλά είμαστε στο φως της δημοσιότητας και φαίνεται παραπάνω».

Και ίδιος σημείωσε ότι είναι προς τη σωστή κατεύθυνση αυτό που γίνεται και τόνισε πως αν φοβηθούν ότι θα γίνουν ξεφτίλα θα μαζευτούν.

Ερωτηθείς αν ήξερε παρόμοιες περιπτώσεις με αυτές της κυρίας Δούκα είπε πως δεν ήξερε τέτοιες περιπτώσεις αλλά ήξερε «κακοχαρακτήρες».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA