Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN, στο τραπέζι εξακολουθεί να βρίσκεται το σενάριο για ένα αυστηρό καθολικό lockdown τύπου Μαρτίου, ακόμα κι αν ληφθεί προληπτικά, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.
Σήμερα κυβερνητικά στελέχη έλεγαν ότι «δεν βρισκόμαστε ακόμα εκεί», αλλά με την ανακοίνωση των 1.261 νέων κρουσμάτων, μένει να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα, μέχρι την Παρασκευή που θα συνεδριάσουν οι ειδικοί και θα δώσουν την εισήγησή τους στον Πρωθυπουργό.
Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι μόνο τα κρούσματα που απασχολούν την κυβέρνηση αλλά και ο αριθμός των εισαγωγών στα νοσοκομεία, ο οποίος έχει αυξηθεί.
Πριν φτάσουμε στο γενικευμένο lockdown, υπάρχει και το Plan B, που είναι η απαγόρευση κυκλοφορίας στην Αττική από τις 18:00 (ή από τις 19:00) έως τις 05:00 το πρωί, ένα ενδεχόμενο που εξετάζουν σοβαρά οι λοιμωξιολόγοι για να περιοριστεί η διασπορά του ιού στην πρωτεύουσα.
- Ξεκινά η δίκη για την ανθρωποκτονία του 17χρονου Χρήστου στην Αλίαρτο
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Στον εισαγγελέα σήμερα ο 89χρονος που εισέβαλε με καραμπίνα στον ΕΦΚΑ - Πώς τον εντόπισαν στην Πάτρα
- Βόμβα Κούντροου για «Τα Φιλαράκια»: «Άνδρες σεναριογράφοι είχαν φαντασιώσεις με την Άνιστον και την Κόξ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.