Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της τέχνης που απασχολεί τις τελευταίες ημέρες την επικαιρότητα για τα σεξουαλικά σκάνδαλα και για συγκεκριμένα ποινικά αδικήματα, είχε βρεθεί πριν από 9 χρόνια στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ για αυτές τις υποθέσεις.
Πληροφορίες αποκαλύπτουν ότι οι Αρχές είχαν ερευνήσει τον Μάιο του 2012 υπόθεση καταγγελλόμενης παιδεραστίας με πρωταγωνιστή τον συγκεκριμένο άνθρωπο της τέχνης.
Σύμφωνα με την καταγγελία, το άτομο αυτό δεχόταν σε διαμέρισμα κοντά στην πλατεία Καραϊσκάκη συνεχείς επισκέψεις από ανήλικα αγόρια, η ηλικία των οποίων τοποθετείται από 13 – 15 ετών, με τα περισσότερα να προέρχονται από βαλκανικές χώρες.
Η έρευνα αυτή θεωρείτο σοβαρή, καθώς φαίνεται να υπέκρυπτε κύκλωμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων.
Η ΕΛ.ΑΣ παρακολουθούσε τη συγκεκριμένη κατοικία, ωστόσο τα ίχνη των εμπλεκομένων στην υπόθεση χάθηκαν, με αποτέλεσμα να σταματήσει η επιχείρηση των Αρχών.
Διαβάστε ακόμα
Εριέττα Μανούρη: Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση επάνω στη σκηνή
Έλλη Κοκκίνου: «Μεγάλος καλλιτέχνης μου χαμήλωνε το μικρόφωνο και δεν είχα καμία δύναμη αντίδρασης»
- Εφημερία 120 ωρών: Γιατρός κατέρρευσε μετά από 5 μέρες νον στοπ - «Επικοινωνιακά τεχνάσματα», λέει ο Γεωργιάδης
- Ελληνικό σουβλατζίδικο στο Παρίσι έχει ένα κάπως ερωτικό όνομα
- Το άγνωστο guest της Γιαννακοπούλου στο «Λόγω Τιμής» – Όταν μοιραζόταν το ίδιο πλάνο με τον Πυρπασόπουλο
- Ο ΕΟΦ «εξαφανίζει» 5 γνωστά προϊόντα από την αγορά: Δείτε ποια είναι
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.