Προς αυστηρή απαγόρευση κυκλοφορίας οδηγούνται Αχαΐα και Εύβοια, έπειτα από τη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής, ενόψει των απογευματινών ανακοινώσεων από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά.
Υπενθυμίζεται πως η Πάτρα βρίσκεται ήδη σε lockdown, ωστόσο, αυξημένα κρούσματα καταγράφονται και σε άλλες περιοχές του νομού, όπως η Δυτική Αχαΐα, η Αιγιάλεια και τα Καλάβρυτα.
Αναφορικά με την Εύβοια, συνεκτιμάται το γεγονός της γειτνίασης με την Αττική, καθώς όσοι στη συγκεκριμένη περιφέρεια χρειαστούν εισαγωγή, θα κατευθυνθούν προς τα νοσοκομεία της Αθήνας, που ήδη είναι πολύ επιβαρυμένα.
Για «αυξημένη επιδημιολογική επιτήρηση» - χωρίς όμως αυστηρό lockdown - στη Θεσσαλονίκη, μιλά η εισήγηση των Λοιμωξιολόγων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το ίδιο θα ισχύσει και για το Ρέθυμνο.
Διαβάστε ακόμα
Κεραμέως: Στο τραπέζι ακόμα και η παράταση του σχολικού έτους
Covid-19: Δύο δωρεάν rapid test τον μήνα για κάθε εργαζόμενο
- Πού έχει φωτιά τώρα: Χάρτης με τα ενεργά μέτωπα στη χώρα
- Χάος στα λιμάνια από τους θυελλώδεις ανέμους: «Μπλόκο» στα πλοία – Ποια δρομολόγια ακυρώνονται
- Όταν η 17Ν κατέλαβε το Α/Τ Βύρωνα – Το κόλπο με τον κρατούμενο και τον αστυνομικό
- Η Ιωάννα Τούνη έκανε ανάποδη βουτιά στις Μαλδίβες: «Πρόσεχε μην πιεις όλο τον ωκεανό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.