Στο πλαίσιο της σύσκεψης στην Πολιτική Προστασία ο κ. Χαρδαλιάς αναφέρθηκε στο γεγονός πως δεν χρησιμοποιήθηκε το 112 αλλά και τους λόγους που δεν έγινε.
Όπως χαρακτηριστικά είπε: «Επειδή ακούγονται διάφορες κριτικές, πρέπει να γίνει ξεκάθαρο: Το 112 δεν είναι εργαλείο ενημέρωσης του γενικού πληθυσμού. Είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται όταν κινδυνεύει ανθρώπινη ζωή και μόνο.
Στις 06.08 το πρωί, είχαν ενημερωθεί οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι για τις αποφάσεις της Τροχαίας και της Νέας Οδού, έτσι ώστε να γίνει κτήμα και των ανθρώπων οι οποίοι χρησιμοποιούν τα οχήματα τους ή την εθνική οδό. Άρα συντεταγμένα παρακολουθούμε τις ανακοινώσεις της Τροχαίας και όλα θα πάνε καλά».
Διαβάστε ακόμα
ΟΑΣΑ: Μεταβολές και τροποποιήσεις λεωφορειακών γραμμών λόγω έντονων χιονοπτώσεων
- Λιποθύμησε γυναίκα στη συνέντευξη Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές
- Με τι καιρό θα κάνουμε Πρωτομαγιά: Οι περιοχές που θα είναι σαν φθινόπωρο
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Μπεν Στίλερ: Πώς ένα tweet 3 λέξεων προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά τους πυροβολισμούς στην Ουάσινγκτον
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.