Όπως επισημαίνεται στην απόφαση του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, η διακοπή αποφασίστηκε, «εξαιτίας των ιδιαίτερα έντονων καιρικών φαινομένων (χιονοπτώσεις - παγετός) και της επαγόμενης δυσκολίας λειτουργίας των σχολείων και μετακίνησης των μαθητών».
Η Περιφέρεια Αττικής ανάλογα με την εξέλιξη της κατάστασης θα επανεξετάσει ενδεχόμενη παράταση της απόφασης.
Ο περιφερειάρχης επισήμανε σχετικά: «Προτεραιότητά μας η ασφάλεια των παιδιών και η διευκόλυνση των γονέων. Είναι αναγκαίο να παραμείνουν και αύριο κλειστές οι σχολικές μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης προκειμένου να αποφευχθούν ατυχήματα. Παρακολουθούμε και αξιολογούμε συνεχώς την εξέλιξη των καιρικών δεδομένων με στόχο να παρέμβουμε όπου και αν απαιτείται, για την καλύτερη προστασία των πολιτών. Καλούμε τους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, καθώς οι χαμηλές θερμοκρασίες που σημειώνονται σε πολλές περιοχές δημιουργούν πάγο, ο οποίος είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος για την πρόκληση ατυχημάτων».
Διαβάστε ακόμα
«Μήδεια»: Κλείνει η εθνική οδός Αθηνών - Λαμίας από τις 19:00
- Η παραλία Ποτάμι στη Σάμο είναι η πιο επικίνδυνη στην Ελλάδα και έχει τον πιο απότομο βυθό
- Η Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε με ανανεωμένο καλοκαιρινό λουκ στα MAD VMA και ακόμα παραμιλάμε
- Πολυμήχανη Ελληνίδα ανακάλυψε τον μοναδικό τρόπο για να φάμε λαγοκέφαλο
- YouTuber πάει για ψάρεμα στα πιο μολυσμένα νερά της Αττικής - Τι βρήκε σε Ελευσίνα και Κηφισό
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.