Ο Σπύρος Μπιμπίλας σχολίασε με αιχμηρό τρόπο τα όσα αναφέρονται από τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη στο απολογητικό υπόμνημα σχετικά με τη διοίκηση του ΣΕΗ και τον χαρακτηρισμό «μέτριος ηθοποιός» για τον νυν πρόεδρο του Σωματείου.
Συγκεκριμένα, ο Σπ. Μπιμπίλας γράφει: «Το πανταχόθεν βαλλόμενο Σωματείο μας των ηθοποιών δυναμώνει...Έχουμε νέες εγγραφές με αμείωτο ρυθμό.
Αυτό μας τιμά και μας χαροποιεί εμάς τους "μέτριους", που μας είχαν για συνεργάτες σπουδαίοι θεατράνθρωποι όπως οι Ζυλ Ντασσέν, Μάνος Χατζιδάκις, Γιώργος Μιχαηλίδης, Γιάννης Κακλέας, Γιώργος Μεσσάλας, Κοραής Δαμάτης, Πέτρος Ζούλιας, Ελένη Μαβίλη, Νίκος Ζερβός, Νίκος Κούνδουρος, Γιώργος Χαραλαμπίδης, Γιώργος Πανουσόπουλος, Τώνια Μαρκετάκη, Νίκος Νικολαΐδης, Λίλυ Μελεμέ, Κώστας Χαραλάμπους, Άννα Χατζησοφιά, Κάρολος Ζωναράς, Κώστας Λυχναράς, Βασίλης Πατάκης, Μάριος Ρετσίλας και τόσοι άλλοι.....Η άνοιξη θα ξανάρθει».
Διαβάστε ακόμα:
Το καυστικό σχόλιο της Ακρίτα για τον Λιγνάδη: Για όλα όσα του συμβαίνουν του καημένου εγώ φταίω
- Το «ημερολόγιο εισβολής» του λαγοκέφαλου στην Ελλάδα: Χάρτης με τις περιοχές όπου εντοπίζεται
- Πόδια παρουσιαστριών και «μήπως έχουμε ίδιο γκόμενο»: Βρήκαμε τις 8 πιο περίεργες ομάδες του Facebook
- Ειρήνη Μουρτζούκου: «Απολάμβανε να σκοτώνει» - Κόλαφος η εισαγγελική πρόταση για τους τρεις φόνους παιδιών
- Η «καταραμένη» λίμνη Λάνιερ που καταπίνει ανθρώπους χτύπησε ξανά: Μυστηριώδης θάνατος 21χρονου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.