«Είναι τεράστια η διαφορά της υποκρισίας με την υποκριτική, δεν είμαστε ψεύτες», σημείωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός, σε συνέντευξή της στον Αlpha.
«Όλο αυτό το σκηνικό μας κάνει να νιώθουμε ανασφάλεια. Το ακούσαμε από άνθρωπο που δεν θα πρεπε να το πει. Θα έπρεπε να ξέρει τι δουλειά κάνουμε, τι δουλειά κάνουν οι άνθρωποι που ασχολείται μαζί τους», ανέφερε, μεταξύ άλλων.
«Εγώ προσωπικά ένιωσα ότι με έφτυσαν στα μούτρα. Και αισθανόμαστε λίγο μόνοι μας.
Ευτυχώς υπάρχει το Σωματείο μας που έχει ενεργό δράση και τάσσομαι με το Σωματείο και τον Σπύρο Μπιμπίλα, που προσπαθεί, που είναι εξαιρετικός άνθρωπος», δήλωσε η Καίτη Κωνσταντίνου.
Διαβάστε ακόμα
«Ένιωσα το χέρι του στο μπούτι μου»: Η Μάρα Δαρμουσλή για τη σεξουαλική παρενόχληση από φωτογράφο
Θάνος Κρομμύδας : Σκηνοθέτης μου είπε πως πρέπει να είμαι δικός του για να μην μου την πέφτουν άλλοι
- Ο Πούτιν τώρα τα 'βαλε με influencer του OnlyFans - Σάλος για τα 6 χρόνια φυλακή
- Αδιέξοδο για τη δολοφονία στο Αίγιο: Δεν βρέθηκε DNA, αίμα ή αποτυπώματα στα ρούχα του 65χρονου Ιταλού
- Στα μαχαίρια Λατινοπούλου - Παϊτέρης: «Μοιάζετε για γύφτισσα» – «Από γύφτο δεν περίμενα τίποτα καλύτερο»
- Έκρηξη στο κλιματιστικό: Πότε και γιατί γίνεται «ωρολογιακή βόμβα» η συσκευή
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.