Οι επτά συλληφθέντες κατηγορούνται όλοι για παράβαση του άρθρου 285 του ποινικού κώδικα, που αφορά σε παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών και κατά περίπτωση βία κατά υπαλλήλων, απείθεια και απόπειρα πρόκλησης σωματικών βλαβών.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία από την Κρατική Ασφάλεια, η οποία εστάλη στον εισαγγελέα, ενώ οι ίδιοι αφέθηκαν ελεύθεροι.
Ελεύθεροι αφέθηκαν και οι υπόλοιποι 22 καθώς σύμφωνα με την αστυνομία, δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους, αλλά και στους 29 επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ, για μη τήρηση των μέτρων για τον περιορισμό διασποράς του κορονοϊού.
Διαβάστε Ακόμα
Δραματική η κατάσταση στα νοσοκομεία της Αττικής -276 εισαγωγές το Σάββατο
Νύχτα καταδρομικές επιθέσεων: Γκαζάκια στη ΔΟΥ Χολαργού, μπογιές και φθορές σε ΑΤΜ
- Ο Παϊτέρης κάλεσε τη Λατινοπούλου για καφέ: «Αν ζητήσει συγγνώμη, θα την ψηφίσουν 700.000 Ρομά»
- Σεισμός στη Βενεζουέλα: «Σαν ταινία τρόμου» - Ο ισχυρότερος σεισμός του αιώνα
- «Κουκουρούκου, μούφες και κουφάθηκα»: Ένα λεξικό των εφήβων της δεκαετίας του 1990
- Η αμηχανία της Σκορδά στην όλο νόημα έναρξη του Buongiorno - «Έχω να πω πάρα πολλά», λέει ο Ουγγαρέζος
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.