Οδηγοί delivery πραγματοποίησαν μοτοπορεία στο κέντρο της Αθήνας, με αφετηρία την Πλατεία Κλαυθμώνος και προορισμό τη Βουλή το απόγευμα της Τετάρτης.
Αίτημά τους είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη για το τροχαίο δυστύχημα που έγινε στην είσοδο της Βουλή, με θύμα τον 23χρονο Ιάσονα. Οι διανομείς πραγματοποιούν πορεία για όλους τους συναδέλφους τους που έχουν χάσει τη ζωή τους άδικα, όπως αναφέρουν.
Διαβάστε ακόμα
Τροχαίο στη Βουλή: ΕΔΕ για τον αστυνομικό που έδιωξε αυτόπτη μάρτυρα
Επιστολή Κωνσταντοπούλου για το τροχαίο στη Βουλή - Ζητά παρέμβαση Τασούλα
- Τι είναι το «6-7» που χρησιμοποίησε ο Μητσοτάκης - Το viral trend στο TikTok που τρελαίνει τα πιτσιρίκια
- Ο Πολάκης βρήκε το πανεπιστήμιο του Λαζαρίδη στου Γκύζη: «Κουζίνα ήταν, το έκλεισαν γιατί χρωστούσε παντού»
- Ο άνθρωπος που «έδειξε» ο Ανδρέας Παπανδρέου ως αρχηγό της 17 Νοέμβρη
- «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»: Η σκηνή που ο Τζεφιρέλι έκοψε από τη σειρά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.