Ο αναπληρωτής γραμματέας του πανελληνίου φαρμακευτικού συλλόγου, Θάνος Κουτσούκης, μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», μίλησε για τη «διάθεση» που υπάρχει στον κλάδο απέναντι στο συγκεκριμένο μέτρο της κυβέρνησης.
Όπως υποστήριξε, τα φαρμακεία έχουν δεχθεί μεγάλη πίεση εδώ κι έναν χρόνο από την πανδημία και έχουν «φορτωθεί πολλά πράγματα».
Ο αν. γραμματέας του πανελληνίου φαρμακευτικού συλλόγου ζητά από την κυβέρνηση να ξεκαθαρίσει τον τρόπο διάθεσης των τεστ, ρωτά ποια θα είναι η επάρκειά τους, ζητά να διευκρινιστεί εάν αυτά θα γίνονται στα φαρμακεία, κ.ά.
«Οι φαρμακοποιοί δεν προτάσσουν το κέρδος. Τα φαρμακεία δεν θέλουν να πάρουν τα τεστ και δεν θέλουν να τα δώσουν. Αυτή είναι η διάθεση του κλάδου», επισήμανε ο Θάνος Κουτσούκης.
Ωστόσο πρόσθεσε ότι «ο μόνος λόγος που θα μπορούσαμε να πάρουμε τα τεστ είναι για να συμβάλλουμε να περάσει όσο πιο γρήγορα γίνεται αυτός ο εφιάλτης».
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Δύο κύματα κακοκαιρίας έρχονται στην Αττική: Πότε θα επηρεαστεί με ισχυρές βροχές και καταιγίδες
- Γκρεγκ Μποβίνο: Καρατομήθηκε ο «νοσταλγός της Γκεστάπο» από διοικητής της ICE, κατ' εντολή Τραμπ
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.