Όπως αναφέρει το tempo24.news, μετά από έφοδο της αστυνομίας σε καφενείο εντοπίστηκαν οχτώ πελάτες, στους οποίους επιβλήθηκε πρόστιμο 600 ευρώ, αφού διαπιστώθηκε ότι εκτός από την παραβίαση της μετακίνησης, δεν φορούσαν μάσκες.
Ο υπεύθυνος του καφενείου οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα και το πρόστιμο που θα του επιβληθεί μπορεί και να υπερβαίνει τα 5.000 ευρώ αφού είναι ανάλογο των τετραγωνικών του καταστήματος.
Επίσης, έγινε έφοδος σε γυμναστήριο στην περιοχή της Τριών Ναυάρχων, το οποίο λειτουργούσε κανονικά, παραβιάζοντας τα μέτρα. Μάλιστα μέσα ήταν οχτώ πελάτες. Στον υπεύθυνο του γυμναστηρίου επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ, ενώ από 300 ευρώ καλούνται να πληρώσουν τα άτομα που γυμνάζονταν.
- Η παραλία Ποτάμι στη Σάμο είναι η πιο επικίνδυνη στην Ελλάδα και έχει τον πιο απότομο βυθό
- Η Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε με ανανεωμένο καλοκαιρινό λουκ στα MAD VMA και ακόμα παραμιλάμε
- Πολυμήχανη Ελληνίδα ανακάλυψε τον μοναδικό τρόπο για να φάμε λαγοκέφαλο
- YouTuber πάει για ψάρεμα στα πιο μολυσμένα νερά της Αττικής - Τι βρήκε σε Ελευσίνα και Κηφισό
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.