Όπως αναφέρει το tempo24.news, μετά από έφοδο της αστυνομίας σε καφενείο εντοπίστηκαν οχτώ πελάτες, στους οποίους επιβλήθηκε πρόστιμο 600 ευρώ, αφού διαπιστώθηκε ότι εκτός από την παραβίαση της μετακίνησης, δεν φορούσαν μάσκες.
Ο υπεύθυνος του καφενείου οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα και το πρόστιμο που θα του επιβληθεί μπορεί και να υπερβαίνει τα 5.000 ευρώ αφού είναι ανάλογο των τετραγωνικών του καταστήματος.
Επίσης, έγινε έφοδος σε γυμναστήριο στην περιοχή της Τριών Ναυάρχων, το οποίο λειτουργούσε κανονικά, παραβιάζοντας τα μέτρα. Μάλιστα μέσα ήταν οχτώ πελάτες. Στον υπεύθυνο του γυμναστηρίου επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ, ενώ από 300 ευρώ καλούνται να πληρώσουν τα άτομα που γυμνάζονταν.
- Αλλάζει ο καιρός πριν τον Δεκαπενταύγουστο: Βοριάδες έως 9 μποφόρ και πτώση της θερμοκρασίας
- Από το «Νόμος 4000» στα «Κόκκινα Φανάρια» - Η ανυπότακτη Κατερίνα Χέλμη και η σαηεντολογία
- Η πρωταγωνίστρια του The Office διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού τελικού σταδίου: «Είναι αργά για χημειοθεραπεία»
- Έκλειψη ηλίου: Πού πρέπει να είσαι στις 20:30 για να προλάβεις το 10λεπτο του φαινομένου στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.