Συγκινήθηκε ο πρίγκιπας Κάρολος κατά τη διάρκεια κατάθεσης στεφάνου στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.
Αφού κατέθεσε το στεφάνι εκ μέρους της χώρας του, της Μεγάλης Βρετανίας, ήταν έκδηλη η συγκίνησή του και την ώρα της ανάκρουσης του βρετανικού εθνικού ύμνου και δάκρυσε.
Σημειώνεται ότι ο πατέρας του πρίγκιπα Καρόλου και σύζυγος της Ελισάβετ, Φίλιππος γεννήθηκε στην Κέρκυρα, ενώ η μητέρα του ήταν ελληνικής καταγωγής.
Υπενθυμίζεται πως την Τετάρτη ο πρίγκιπας Κάρολος αναφέρθηκε με θερμά λόγια στην Ελλάδα, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Προεδρικό Μέγαρο. Αναφέρθηκε στους δεσμούς που τον συνδέουν με την Ελλάδα ενώ ολοκλήρωσε την ομιλία του λέγοντας στα ελληνικά «χαίρε ω χαίρε ελευθεριά. Ζήτω η Ελλάς».
- Ειρήνη Μουρτζούκου: «Απολάμβανε να σκοτώνει» - Κόλαφος η εισαγγελική πρόταση για τους τρεις φόνους παιδιών
- «Μας έκανε μπαρότσαρκα να δείξει τις νέες παραλαβές»: Τι δουλειές έκαναν 5 καλλιτέχνες πριν τους γνωρίσουμε
- Η σφαγή σε ντίσκο του Πειραιά από το 1991: Έγινε για ένα... σκούντημα
- Η «καταραμένη» λίμνη Λάνιερ που καταπίνει ανθρώπους χτύπησε ξανά: Μυστηριώδης θάνατος 21χρονου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.