Τραγικό φινάλε επιφύλασσε η μοίρα σε μια 60χρονη γυναίκα στον Πύργο, που έχασε τη ζωή της, καθώς φέρεται να τράβηξε κατά λάθος τα καλώδια από το μηχάνημα της αιμοκάθαρσης. Όπως αναφέρει το patrisnews.com, η γυναίκα που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας φέρεται να τράβηξε κατά λάθος τα καλώδια από το μηχάνημα της αιμοκάθαρσης και με δεδομένο ότι αντιμετώπιζε και κινητικά προβλήματα, βρήκε τραγικό θάνατο στο κρεβάτι της, από ακατάσχετη αιμορραγία.
Διαβάστε ακόμη: Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός σε τροχαίο νεαρός μοτοσυκλετιστής
Την 60χρονη εντόπισε ο σύζυγός της στο κρεβάτι και ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ το οποίο έφτασε στο σπίτι σε μόλις οκτώ λεπτά για να παραλάβει την άτυχη γυναίκα όμως ήταν ήδη πολύ αργά, αφού μόλις έφτασαν στο νοσοκομείο απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
- Πτήση εφιάλτης χωρίς κλιματισμό: Οι επιβάτες λιποθυμούσαν και έκαναν εμετό λόγω των υψηλών θερμοκρασιών
- Σάσα Μπάστα: Ξετρελάθηκε με τον πιτσιρικά που έπαιξε κλαρίνο στην Ηλεία - Ο ξέφρενος χορός
- «Έφυγα για να δουλέψω και ο σύντροφός μου παντρεύτηκε»: 7 διάσημοι που έμαθαν ότι χωρίζουν από τα media
- 5 φανταστικά γλυκά που τρώγαμε τα καλοκαίρια των '90s
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.