Στάση εργασίας στο Μετρό (γραμμές 2 και 3) την Τετάρτη 26 Μαΐου 2021 από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 10 το πρωί έχει εξαγγείλει το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών (ΣΕΛΜΑ).
Διαβάστε ακόμη: Τροχαίο στο Μπαλί Κρήτης: Εξέπνευσε η σύζυγος του 42χρονου
Το Σωματείο εργαζομένων σε ανακοίνωσή του κάνει λόγο για προειδοποιητική στάση εργασίας, κατηγορώντας την διοίκηση της ΣΤΑΣΥ για «κακοδιοίκηση» και διαμαρτύρεται για έλλειψη ανταλλακτικών, για μη υπογραφή νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας και για μη αναγνώριση της εργασιακής εμπειρίας για τους νεοπροσληφθέντες στην ΣΤΑΣΥ.
- Ο Κοργιαλάς είδε τη Μουτσάτσου στο κόμμα Καρυστιανού με το «Μια φορά» και «παράτησε το τραγούδι»
- Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε 79-61: Ισοπεδωτικοί οι «ερυθρόλευκοι» - Φουλ για την κούπα της Euroleague την Κυριακή
- Η Άγκυρα αντιδρά και «πνέει μένεα» για την αποφυλάκιση του Γιωτόπουλου – Τι αναφέρει το τουρκικό ΥΠΕΞ
- Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Αναρτήθηκαν οι δικαιούχοι - Ποιοι παίρνουν έως 12 δωρεάν διανυκτερεύσεις
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.