Λαμπροί είναι και φέτος οι εορτασμοί στην κωμόπολη Προκόμι της Εύβοιας για τη μνήμη του Οσίου Ιωάννη του Ρώσου. Το ιερό σκήνωμά του παραμένει άφθαρτο και υπάρχουν πολλές μαρτυρίες που κάνουν λόγο για τη βοήθεια που προσφέρει στην ίαση ασθενών.
Διαβάστε ακόμη: Εορτολόγιο: Ποιος γιορτάζει σήμερα Πέμπτη 27 Μαΐου
Όπως κάθε χρόνο πολλοί είναι εκείνοι που επιλέγουν - ιδιαίτερα νεότεροι- να μεταβούν πεζή από τη Χαλκίδα βασίζοντας απόσταση 50 περίπου χιλιομέτρων, ενώ τα χρόνια πριν από την πανδημία πολλοί διανυκτέρευαν εντός του Ιερού Ναού προσευχόμενοι και συμμετέχοντες στην ιερά αγρυπνία και την πρώτη θεία Λειτουργία.
Παρακολουθήστε το ιερό προσκύνημα μέσα από το διαδικτυακό κανάλι της Ορθόδοξης Εκκλησιαστικής Τηλεόρασης.
- Πτήση εφιάλτης χωρίς κλιματισμό: Οι επιβάτες λιποθυμούσαν και έκαναν εμετό λόγω των υψηλών θερμοκρασιών
- Σάσα Μπάστα: Ξετρελάθηκε με τον πιτσιρικά που έπαιξε κλαρίνο στην Ηλεία - Ο ξέφρενος χορός
- «Έφυγα για να δουλέψω και ο σύντροφός μου παντρεύτηκε»: 7 διάσημοι που έμαθαν ότι χωρίζουν από τα media
- 5 φανταστικά γλυκά που τρώγαμε τα καλοκαίρια των '90s
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.