Σεισμός εντάσεως 4,8 Ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα Πέμπτη (3/6) στις 18:06, 13 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Αιγίου. Ο σεισμός έγινε αισθητός και στην Αθήνα. 
Ο σεισμός, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, είναι εντάσεως 4,8 Ρίχτερ αλλά στην αρχική αυτόματη λύση είχε καταγραφεί ως 4,6 Ρίχτερ. Ο σεισμός, σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση, έγινε 13 χιλιόμετρα βορειοδυτικά από τα Καλάβρυτα και είχε εστιακό βάθος 51 χιλιόμετρα.

Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο, η σεισμική δόνηση είχε μέγεθος 5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο ήταν 12 χιλιόμετρα νότια, νοτιοδυτικά από το Αίγιο.
- Χειμώνας στην «καρδιά» της άνοιξης: Κάτω από το μηδέν η θερμοκρασία σε 8 περιοχές
- Η αλήθεια για τη Σία Κοσιώνη: Τι συμβαίνει με τον ΣΚΑΪ
- Πόσοι στρατιώτες των ΗΠΑ βρίσκονται στην Ευρώπη: Ο «χάρτης» με τις πιο εξαρτημένες χώρες
- Η γνωριμία του Σακίλ Ο' Νιλ με τον Ταγίπ Ερντογάν είχε ένα απρόβλεπτο αποτέλεσμα
Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη του σεισμού. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.