Σοβαρό τροχαίο με έναν νεκρό σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (3/6) στην περιοχή της Επιδαύρου στην Αργολίδα.
Διαβάστε ακόμη: Κρήτη: 10χρονο αγοράκι παρασύρθηκε από μηχανή στα Χανιά
Σύμφωνα με το argolikeseidhseis.gr, δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν σφοδρά στην Παλαιά Εθνική Οδό Επιδαύρου Κορίνθου, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 49χρονος οδηγός του ενός οχήματος, επαγγελματίας και κάτοικος της περιοχής. Δύο άτομα, μια γυναίκα και ένας άνδρας νοσηλεύονται τραυματισμένοι.

Ο άτυχος οδηγός βρισκόταν στο ρεύμα με κατεύθυνση την Κόρινθο και προσπαθώντας να στρίψει προς Δήμαινα εμβολίστηκε από αυτοκίνητο με δυο επιβαίνοντες που κινούταν στο αντίθετο ρεύμα, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί στο όχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός απεγκλωβίστηκε από το όχημα φέροντας πολύ σοβαρά τραύματα με την παρέμβαση της πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όμως εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες κάτω υπό τις οποίες συνέβη το ατύχημα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Επιδαύρου.
- Η παραλία Ποτάμι στη Σάμο είναι η πιο επικίνδυνη στην Ελλάδα και έχει τον πιο απότομο βυθό
- Η Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε με ανανεωμένο καλοκαιρινό λουκ στα MAD VMA και ακόμα παραμιλάμε
- Πολυμήχανη Ελληνίδα ανακάλυψε τον μοναδικό τρόπο για να φάμε λαγοκέφαλο
- YouTuber πάει για ψάρεμα στα πιο μολυσμένα νερά της Αττικής - Τι βρήκε σε Ελευσίνα και Κηφισό
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.