Μεγάλη είναι η κινητοποίηση της πυροσβεστικής στη Θεσσαλονίκη για πυρκαγιά που ξέσπασε κοντά σε ρεματιά στο δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη, ενώ κοντά βρίσκονται και σπίτια που απειλούνται.
Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Θάνατος 72χρονης λουόμενης στον Σταυρό
Στο σημείο επιχειρούν 44 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, δώδεκα οχήματα και δύο αεροσκάφη.
Η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση κοντά στο Cedefop (Ευρωπαϊκό Κέντρο για την Ανάπτυξη της Επαγγελματικής Κατάρτισης), στον δρόμο Πανοράματος. Γι’ αυτό το λόγο μάλιστα η Πυροσβεστική έδωσε εντολή εκκένωσης των σπιτιών και οι κάτοικοι μεταφέρθηκαν σε ασφαλές σημείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο ηλικιωμένα άτομα μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της πόλης με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με αναπνευστικά προβλήματα.
- Επίσημα στην Alter Ego Media o Μάρκος Σεφερλής - Τι περιλαμβάνει η συμφωνία μαμούθ
- Το αδιανόητο ποσό που φέρεται να κουβαλάει στις «τσέπες» του ο Floyd Mayweather
- Κατερίνα Λιόλιου: Το music video για τη νέα σαρωτική επιτυχία της «Λογαριασμός»
- Πώς θα κινηθεί η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες: Έρχονται χαλαζοπτώσεις και αφρικανική σκόνη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.