Συναγερμός έχει σημάνει στις φυλακές Αγίου Στεφάνου της Πάτρας, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν εντοπιστεί 15 κρούσματα κορονοϊού, μεταξύ κρατουμένων και σωφρονιστικών.
Διαβάστε ακόμη: Πάτρα: Στο νοσοκομείο για 8η φορά ο Νίκος Παλαιοκώστας - Δρακόντεια μέτρα
Ειδικότερα, πρόκειται για 14 κρατούμενους και έναν σωφρονιστικό υπάλληλο, οι οποίοι αν και θετικοί στον κορονοϊό, δεν έχουν ακόμα εμφανίσει συμπτώματα, σύμφωνα με το patrastimes.gr.
Θετικός και ο Νίκος Παλαιοκώστας
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο σωφρονιστικός βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό, ενώ οι κρατούμενοι έχουν απομονωθεί από τους υπόλοιπους. Ανάμεσα στους 14 κρατούμενους που εντοπίστηκαν θετικοί είναι και ο Νίκος Παλαιοκώστας. O 61 ετών βαρυποινίτης αντιμετωπίζει ήδη πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας, ενώ υποβάλλεται σε αιμοκάθαρση τις τελευταίες δύο εβδομάδες.
- Ο αστυνομικός που έκαψε τον Αβραμόπουλο, η επόμενη κόντρα Πολάκη-Φάμελλου και το μπέρδεμα στην ΕΛΑΣ
- «Μπαμ» στο ΝΒΑ: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Χιτ μετά από 13 χρόνια στους Μπακς
- Ο αντισυμβατικός Νίκος Αλέφαντος, ο Ολυμπιακός και το πρωτάθλημα του... Δούρου
- Ναταλία Δραγούμη: «Δεν είχε τίποτα χυδαίο» - Η τόπλες φωτογραφία που έγινε αφορμή να ξεκινήσει η καριέρα της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.