Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι του Σαββάτου (12/6) στις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες Εύβοιας για φωτιά σε σπίτι στην Ερέτρια. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr η φωτιά ξεκίνησε από την κουζίνα σπιτιού, όπου βρισκόταν μόνη της εκείνη την ώρα η 76χρονη γυναίκα.
Στο σημείο έφτασαν γρήγορα τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα με οκτώ πυροσβέστες που δεν επέτρεψαν να επεκταθούν οι φλόγες, δυστυχώς όμως η 76χρονη εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της, πιθανόν από τις αναθυμιάσεις, ενώ με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Προανάκριση για το τραγικό συμβάν διενεργεί το αρμόδιο τμήμα της Πυροσβεστικής.
- Ξέχασαν γυναίκα κλειδωμένη στο κτίριο του ΕΟΠΥΥ - Δεν έχει λάβει ακόμα τα φάρμακα
- Σαρώνουν τη χώρα τα μελτέμια: Δεκαπενταύγουστος με πτώση θερμοκρασίας και red code στη μισή Ελλάδα για πυρκαγιές
- «Γοργόνα level 2» στα Κουφονήσια: Η Βρισηίδα Ανδριώτου απολαμβάνει τα διάφανα νερά
- Παγωμένες μπίρες και άφθονη τυρόπιτα: Ο Μπόρις Τζόνσον ζει ξανά το ελληνικό καλοκαίρι
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.