Νέες αντιδράσεις προκαλεί με ανάρτησή της η πολιτεύτρια με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στην Θεσσαλονίκη, Αφροδίτη Λατινοπούλου.
Συγκεκριμένα, μετά τις αναρτήσεις της για τις... αξύριστες μασχάλες, τη στήριξή της στο συνέδριο γονιμότητας, αλλά και την άρνησή της πως η δολοφονία στα Γλυκά Νερά πρόκειται για γυναικοκτονία, είπε να ασχοληθεί και με τη συμμετοχή της πρώτης τρανς γυναίκας σε Ολυμπιακούς Αγώνες.
Αναλυτικά, η Αφροδίτη Λατινοπούλου έγραψε:
«Με τον άκρατο δικαιωματισμό καμαρώστε τώρα στους επόμενους Ολυμπιακούς αγώνες έναν πρώην άντρα, νυν γυναίκα να σαρώνει ως γυναίκα τα μετάλλια στους αγώνες.
Η 43χρονη αθλήτρια έπαιρνε μέρος σε αντρικούς αγώνες μάλιστα πριν το 2013 οπότε έκανε και το Transitioning. Συγχαρητήρια».
- «Γοργόνα level 2» στα Κουφονήσια: Η Βρισηίδα Ανδριώτου απολαμβάνει τα διάφανα νερά
- Η Ιωάννα Τούνη έκανε ανάποδη βουτιά στις Μαλδίβες: «Πρόσεχε μην πιεις όλο τον ωκεανό»
- Το' πε ο Καραλής για τον Τεντόγλου: «Εγώ δεν είμαι σαν τον άλλο, θα φέρω το μετάλλιο»
- Τέλος το απαγορευτικό απόπλου από Ραφήνα και Λαύριο στις 16:00: Τα δρομολόγια των πλοίων που αναχωρούν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.