Πήγε να αγοράσει γλυκά και ξέχασε στο κατάστημα το όπλο του. Το απίστευτο περιστατικό έγινε σε ζαχαροπλαστείο σε εμπορικό κέντρο στη Θεσσαλονίκη με τον αστυνομικό να ξεχνά το σακίδιο με τα προσωπικά του αντικείμενα.
Διαβάστε ακόμη: Χειροπέδες σε αστυνομικό για... ένοπλες ληστείες σε βενζινάδικα
Συγκεκριμένα ο αστυνομικός επισκέφθηκε το κατάστημα, έκανε τις αγορές του, ωστόσο φεύγοντας, όπως μετέδωσε το OPEN, ξέχασε εκεί το σακίδιο του που μεταξύ άλλων περιείχε το υπηρεσιακό του όπλο αλλά και τον γεμιστήρα.
Όταν οι άνθρωποι του καταστήματος εντόπισαν το σακίδιο απευθύνθηκαν στην ασφάλεια του εμπορικού κέντρου που με τη σειρά τους ειδοποίησαν την αστυνομία.
- Χειμώνας στην «καρδιά» της άνοιξης: Κάτω από το μηδέν η θερμοκρασία σε 8 περιοχές
- Η αλήθεια για τη Σία Κοσιώνη: Τι συμβαίνει με τον ΣΚΑΪ
- Πόσοι στρατιώτες των ΗΠΑ βρίσκονται στην Ευρώπη: Ο «χάρτης» με τις πιο εξαρτημένες χώρες
- Η γνωριμία του Σακίλ Ο' Νιλ με τον Ταγίπ Ερντογάν είχε ένα απρόβλεπτο αποτέλεσμα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.