Επτά συνολικά συλλήψεις πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης (15/7) το Λιμεναρχείο Ζακύνθου για διοργάνωση κορονοπάρτι σε τουριστικό πλοίο. Αναλυτικότερα, άνδρες του Λιμεναρχείου Ζακύνθου διενέργησαν καταμέτρηση επιβατών και έλεγχο τήρησης μέτρων αποφυγής διασποράς του κορονοϊού, πριν τον απόπλου του Ε/Γ -Τ/Ρ σκάφους, χωρίς να διαπιστωθούν παραβάσεις.
Λίγες ώρες αργότερα στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής Ζακύνθου προσέγγισαν με ταχύπλοο σκάφος το ανωτέρω Ε/Γ -Τ/Ρ, όπου διαπίστωσαν ότι πραγματοποιείτο εκδήλωση διασκέδασης και ακολούθως το σκάφος, συνοδεία περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., οδηγήθηκε στο λιμάνι της Ζακύνθου.
Από το Λιμεναρχείο Ζακύνθου, που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθησαν τα μέλη του πληρώματος του εν λόγω σκάφους καθώς και ο νόμιμος εκπρόσωπος της πλοιοκτήτριας εταιρείας, ενώ κινήθηκε και η διαδικασία επιβολής διοικητικού προστίμου.
- Γυναικοκτονία στη Δράμα: Γιατί ο ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ. «κλείδωσε στο συρτάρι» τις συνεδρίες με τον 51χρονο
- Τσίπρας από Κύπρο: «Πάμε να νικήσουμε στις εκλογές και να φέρουμε αλλαγή πολιτικής»
- Ο άνθρωπος που αμφισβητεί ανοιχτά όσα ξέραμε για την Ικαρία
- Πέθανε ο ηθοποιός Σωτήρης Τσόγκας - Ήταν παντρεμένος με τη Μαίρη Ραζή
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.