Χαλάει ο καιρός τις επόμενες ώρες και ο καύσωνας δίνει τη θέση του στις καταιγίδες και στο χαλάζι. Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο ενημέρωσης από την ΕΜΥ, η επιδείνωση του καιρού ξεκινά το μεσημέρι της Κυριακής και θα κρατήσει μέχρι και τη Δευτέρα.
Η επιδείνωση του καιρού προβλέπεται στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα σήμερα Κυριακή (18-07-2021) και αύριο Δευτέρα (19-07-2021) με βροχές και ισχυρές καταιγίδες που θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και πρόσκαιρα από ισχυρούς ανέμους.
Πιο αναλυτικά, τα έντονα φαινόμενα θα επηρεάσουν:
- Σήμερα Κυριακή, την Ήπειρο, τη δυτική και την κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, τη δυτική Στερεά και τις βορειότερες περιοχές της ανατολικής Στερεάς και της Εύβοιας.
- Αύριο Δευτέρα, μέχρι τις απογευματινές ώρες τη δυτική και την κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία και τις Σποράδες.
- «Σε αυτή την οικονομία, το σεξ είναι πολυτέλεια» - Η Gen Z προτιμάει μια μέρα σωστού ύπνου
- Παράνομη συνδρομητική τηλεόραση: 7 συλλήψεις μελών κυκλώματος και άλλοι 76 στη δικογραφία
- Σοκ σε live μετάδοση: Άγρια επίθεση σε γνωστό Ρωσοκύπριο YouTuber επειδή ήταν crossdresser
- Ενοικιαστής vs. Ιδιοκτήτης: Ποιος επιτέλους πληρώνει τις ζημιές στο σπίτι; Βρήκαμε την απάντηση
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.