Σε χειρουργική επέμβαση θα υποβληθεί ο Φάνης Χριστοδούλου, προκειμένου να διορθώσει τα τραύματα που υπέστη στο σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε πριν από μερικές ημέρες στην Πάρο.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο «Μπέμπης» του ελληνικού μπάσκετ είχε σοβαρό ατύχημα το πρωί της Δευτέρας (12/7), καθώς ενεπλάκη σε τροχαίο με τη μηχανή του στην Πάρο και κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Αθήνας για να νοσηλευθεί. Μεταφέρθηκε με C-130 από το νησί των Κυκλάδων στην πρωτεύουσα, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Θριάσιο.
Πλέον ο Φάνης Χριστοδούλου θα υποβληθεί αύριο, Τετάρτη (21/7) σε χειρουργείο στο νοσοκομείο Metropolitan, με τον στόχο να είναι τριπλός, αφού ο «Μπέμπης» έχει υποστεί τραυματισμούς στον δεξί ώμο, στον δεξί μηρό, αλλά και στον αντίχειρα του χεριού του.
- Open: «Κλείδωσε» η συμπαρουσιάστρια του Νίκου Στραβελάκη μετά την αποχώρηση της Καραμήτρου
- Λατινοπούλου για το επεισόδιο στην Τήνο: «Κλασική περίπτωση γύφτων – Δεν είναι η πρώτη φορά»
- Δεν θα δεις την έκλειψη ηλίου; Η NASA δείχνει ακριβώς πώς σκοτεινιάζει η γη από το διάστημα
- Η απάντηση για το μυστηριώδες «σύννεφο» που τράβηξε όλα τα βλέμματα - Η εξήγηση του Θοδωρή Κολυδά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.