Τραγωδία στον καταυλισμό του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης του Καρά Τεπέ στη Λέσβο όπου βρέφος πέντε μηνών άφησε την τελευταία του πνοή. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο θάνατος του βρέφους οφείλεται σε εισρόφηση.
Σύμφωνα με το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, το βρέφος μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο ιατρείο του ΕΟΔΥ στον καταυλισμό, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και ακολούθησε η επείγουσα μεταφορά του στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Όπως έγινε γνωστό το βρέφος δεν είχε μεταφερθεί άλλη φορά στο ιατρείο του καταυλισμού.
- Η παραλία Ποτάμι στη Σάμο είναι η πιο επικίνδυνη στην Ελλάδα και έχει τον πιο απότομο βυθό
- Η Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε με ανανεωμένο καλοκαιρινό λουκ στα MAD VMA και ακόμα παραμιλάμε
- Πολυμήχανη Ελληνίδα ανακάλυψε τον μοναδικό τρόπο για να φάμε λαγοκέφαλο
- YouTuber πάει για ψάρεμα στα πιο μολυσμένα νερά της Αττικής - Τι βρήκε σε Ελευσίνα και Κηφισό
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.