«Αγαπητά ΜΜΕ: Ψάξτε αλλού για αντιεμβολιαστές». Με αυτό το μήνυμά του ο Μέμος Μπεγνής, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, μιλά για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά του κορονοϊού και είναι ιδιαίτερα αιχμηρός ως προς τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.
Οπως αναφέρει ο Μέμος Μπεγνής, δεν είναι κατά του εμβολίου αλλά τάσσεται κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού. Μάλιστα, με τη νέα του ανάρτηση ο ηθοποιός θέλει να κάνει σαφές ότι διαφωνεί με την υποχρεωτικότητα αλλά όχι με τον εμβολιασμό. Ειδικότερα, ο Μέμος Μπεγνής δημοσιεύει στο Instagram του μια ιστορία, στην οποία γράφει το εξής μήνυμα: «Αγαπητά ΜΜΕ: Ψάξτε αλλού για «αντιεμβολιαστές». ΔΕΝ είμαι εγώ. Είμαι ΥΠΕΡ των εμβολίων (γενικά). Είμαι ΚΑΤΑ: των ΥΠΕΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΩΝ/ των ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΩΝ/ των ΑΠΕΙΛΩΝ/ της όποιας βίας».

Η ιστορία που ανέβασε στο Instagram ο Μέμος Μπεγνής
- Περισσότεροι από 250 οι νεκροί στην Κολομβία: Σχεδόν 100 μετασεισμοί – Κατέρρευσαν σπίτια, σχολεία και νοσοκομεία
- Η πρωταγωνίστρια του The Office διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού τελικού σταδίου: «Είναι αργά για χημειοθεραπεία»
- Πώς αξιολογούν οι Έλληνες την «Οδύσσεια» του Νόλαν: Δίχασε η «Ωραία Ελένη» - Εντυπωσίασαν Χάθαγουεϊ και Ντείμοντ
- Κατάρρευση οροφής στο Βενιζέλειο: «Παιδιά, χαλαρώστε», ανήρτησε ο Γεωργιάδης- Απάντησαν οι εργαζόμενοι
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.