Μissing Αlert από το «Χαμόγελο του Παιδιού» εκδόθηκε για 27χρονη γυναίκα που εξαφανίστηκε στο Ηράκλειο στην Κρήτη. Σύμφωνα με το cretalive.gr, είχε φύγει και στο παρελθόν από το σπίτι της. Αναλυτικά η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού» αναφέρει:
«Στις 03/08/2021 εξαφανίστηκε από την περιοχή του Ηρακλείου Κρήτης, η Μαρία Καλλέργη, 27 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της ενήλικης και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της κατόπιν αιτήματος συγγενών της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο. Η Μαρία Καλλέργη έχει ύψος 1.65 μ., έχει βάρος 75 kg , έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε ένα φόρεμα χρώματος γκρι μαύρο, μαύρες σαγιονάρες και κρατούσε ένα πολύχρωμο σακίδιο πλάτης. Επίσης, η ενήλικη έχει σκουλαρίκι στη μύτη»
- Ξεπέρασε τα 2 ευρώ το λίτρο η βενζίνη και στην Αθήνα
- Πέθανε η «κυρά» Ρηνιώ στα 107: «Ήταν μια σπαθάτη γυναίκα» - Το συγκινητικό αντίο
- Χείμαρρος η Κανέλλη: «Έχετε ανεχθεί τέτοιες π@π@ρες πολιτικών, και ζητάτε τις πηγές του Κουτσούμπα;»
- Τι απαντά η Ντόρα Μπακογιάννη για την ομοιότητα της Μαρίκας Μητσοτάκη με τη Μαρία Σάκκαρη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.