Μηχανική βλάβη παρουσίασε το το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο Aqua Star στη θαλάσσια περιοχή Καφηρέα. Στο πλοίο που παρουσίασε βλάβη στη δεξιά κύρια μηχανή επιβαίνουν 375 επιβάτες.
Διαβάστε ακόμη: Καιρός: Γενικά αίθριος στις περισσότερες περιοχές της χώρας - Τοπικές βροχές σε Μακεδονία και Θεσσαλία
Το πλοίο εκτελεί το δρομολόγιο Καβάλα Λήμνο - Άη Στράτης- Λαύριο, πλέει προς το λιμάνι του Λαυρίου με τη χρήση της αριστερής κύριας μηχανής.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα, παρότι στην περιοχή πνέουν άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 7 με 8 μποφόρ και θα φτάσει στο λιμάνι του Λαυρίου με μικρή καθυστέρηση.
- Η Βαλέρια Λάτσιου ενηλικιώθηκε: Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη με τις τρομερές ομοιότητες
- Έκρηξη στο εργοστάσιο Βιολάντα: Ελεύθεροι οι τρεις συλληφθέντες - Τέσσερις ώρες κατέθεταν
- «Δεν διέθετε lane assist» λέει ο δικηγόρος της εταιρίας ενοικίασης του βαν των φιλάθλων του ΠΑΟΚ
- Θλίψη στο ΠΑΣΟΚ: Πέθανε η υποψήφια βουλεύτρια Αριστέα Καζάκου σε ηλικία 40 ετών
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.