Τραγική κατάληξη στην αναζήτηση του 81χρονου που αγνοούνταν τις τελευταίες ημέρες από την Καλαμάτα, καθώς βρέθηκε νεκρός στον Ταΰγετο κοντά στο αυτοκίνητό του.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, εντοπίστηκε το πρωί του Σαββάτου σε χαράδρα , στην περιοχή «5 δρόμοι» στον Ταΰγετο και σε απόσταση 50μ. από το άψυχο σώμα του άτυχου άνδρα βρέθηκε και το αυτοκίνητο του.
Ο ηλικιωμένος άνδρας είχε να δώσει σημεία ζωής από τη Δευτέρα 9 Αυγούστου, οπότε και έφυγε από το σπίτι του στο κέντρο της Καλαμάτας με την οικογένεια του να δηλώνει την εξαφάνιση ενώ είχε ενεργοποιηθεί και «Silver Alert» .
- Η απελευθέρωση των γαλάζιων βουλευτών, η επιστροφή του Ντάισελμπλουμ και το mea culpa του Αλέξη Τσίπρα
- Αμαλιάδα: Μυστήριο με τον θάνατο 48χρονης - Εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι άνδρα που τη φιλοξενούσε
- Αποκάλυψη Λιάγκα: «Μου την έπεσε ο καθηγητής που μου έκανε ιδιαίτερα, ήμουν 16 - Ο πατέρας μου δεν με πίστεψε»
- Καιρός την Πρωτομαγιά: Πέφτει η θερμοκρασία έως και 13 βαθμούς - Πότε επιστρέφει η άνοιξη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.