Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα πριν από λίγες ημέρες στην Κρήτη με πρωταγωνιστή έναν 57χρονο άνδρα ο οποίος έστησε ολόκληρη… απάτη για τον εμβολιασμό του. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, o 57χρονος από την Ιεράπετρα, έκλεισε ραντεβού και έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου, με ξένο ΑΜΚΑ που μάλιστα ανήκει σε γιατρό.
Το ίδιο προσπάθησε να κάνει και με τη δεύτερη δόση του εμβολίου, ωστόσο έγινε αντιληπτός από τον γιατρό που προχώρησε σε σχετική καταγγελία και έτσι συνελήφθη. Οι πληροφορίες αναφέρουν πάντως, ότι ο 57χρονος, δεν διέθετε ΑΜΚΑ λόγω πολύχρονης παραμονής στο εξωτερικό και γι’ αυτό προχώρησε σε αυτήν την ενέργεια που άφησε εμβρόντητους τους αστυνομικούς αλλά και τον γιατρό, το ΑΜΚΑ του οποίου χρησιμοποιήθηκε για τον εμβολιασμό του.
- Διαρροή ερωτικού βίντεο πυροδοτεί διπλή παραίτηση και ένταση στην κυβέρνηση του Μαυροβουνίου
- Οι κόντρες για τα Ίμια, το... ευγενικό SMS στους γαλάζιους κι αυτό που ενώνει Καμμένο-Κασσελάκη
- «Γιάννη άκουσες; Τούρκοι κομάντος πατήσανε ελληνικό έδαφος»: Ο Γιάννης Πολίτης θυμάται το βράδυ των Ιμίων
- Καιρός: Καθολική επιδείνωση με χιόνια – Η πιο επικίνδυνη ημέρα της κακοκαιρίας
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.