Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε απλό θάλαμο του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται με κορονοϊό βρέφος 35 ημερών και διακομίσθηκε από την Καβάλα, αφού κρίθηκε απαραίτητη η νοσηλεία του.

Ο ακτινολόγος κ. Χρήστος Παπαστεργίου, μιλώντας στο grtimes.gr, τόνισε πως το βρέφος πιθανότατα κόλλησε κορονοϊό από το οικογενειακό του περιβάλλον, αλλά η κατάσταση του δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία, καθώς η αναπνευστική του λειτουργία είναι καλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες συνολικά στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» νοσηλεύονται με κορονοϊό 65 ασθενείς. Οι 52 νοσηλεύονται σε απλές κλίνες και 13 σε ΜΕΘ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...