Μενού
  • Α-
  • Α+

Αποκλειστικά ηχητικά ντοκουμέντα με συνομιλίες της 36χρονης Έφης που έριξε το βιτριόλι στην Ιωάννα φέρνει στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή Live News. Η καθ' ομολογίαν δράστρια αναζητά σε χαρτορίχτρες το μέλλον της, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον της στο πρόσωπο που την ένοιαζε εκείνο το διάστημα και με επιμονή στο ερώτημα αν εκείνος την απατά με μια ξανθιά ή όχι. 

Ακολουθούν τα ηχητικά ντοκουμέντα με την Εφη και τη χαρτορίχτρα:

Χαρτορίχτρα: Περνάς καλά, με τον μελαχρινό

Κατηγορούμενη: Μμμ... 

Χαρτορίχτρα: Εχει μέσα στην καρδιά του αυτός μια ξανθιά που τον έχει μπλα μπλα και του την πέφτει. 

Κατηγορούμενη: Ποιος την έχει στο...; 

Χαρτορίχτρα: Μια ξανθιά του την πέφτει... 

Κατηγορούμενη: Ωπα! Να τη η γκόμενα! 

Χαρτορίχτρα: Εχει ειδήσεις, είναι σπίτι του, δεν έχουν βγει και του την πέφτει. Τα λόγια της πάνε εκεί και το καταλαβαίνει. 

Κατηγορούμενη: Και; 

Χαρτορίχτρα: Κατάλαβες, θα ακούσεις κάτι και θα πει μες στην καρδιά σου ότι κάτι γίνεται με αυτόν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Live News, δεν είναι μόνο μία η φορά που η κατηγορουμένη απευθύνεται στη συγκεκριμένη χαρτορίχτρα για τον συγκεκριμένο μελαχρινό. Ακολουθούν και νέοι διάλογοι: 

Χαρτορίχτρα: Ενα τηλεφώνημα πέφτει και έρχεται σπίτι σου. 

Κατηγορούμενη: Αυτή η ξανθιά εμένα με προβλημάτισε... 

Χαρτορίχτρα: Μιλάει με την ξανθιά, έχει αντιληφθεί ότι η ξανθιά είχε κάποιον άλλον, η ξανθιά δεν είναι ελεύθερη, σκέφτεται το κρεβάτι σου και το στρώμα σου. 

Κατηγορούμενη: Ααα...

Χαρτορίχτρα: Και μάλιστα είναι καλά με τον άλλον.  

Κατηγορούμενη: Μμμ... 

Οσο η χαρτορίχτρα της μιλά για την ξανθιά, η Εφη δείχνει να δυσανασχετεί, ώσπου τελικά δεν κρατιέται και ξεσπά. 

Χαρτορίχτρα: Κάνεις λόγια εσύ ότι αυτός είναι ξεσηκωμένος με μία ξανθιά. 

Κατηγορούμενη: Χμμ... 

Χαρτορίχτρα: Αυτά λες, αυτό είναι το παρόν και άμεσο μέλλον που σου λέω τόση ώρα εδώ. 

Κατηγορούμενη: Ναι, ναι... 

Χαρτορίχτρα: Είσαι ξεσηκωμένη με αγάπη με αυτόν. Και λες αυτός, κάτι γίνεται με αυτήν. Και αυτός καταλαβαίνει ότι την πέφτει. Αρχίζει και καταλαβαίνει ότι αυτή την πάει αλλού τη δουλειά, τη θέλει αλλού. 

Κατηγορούμενη: Αυτός τι κάνει όμως; 

Χαρτορίχτρα: Δεν κάνει τίποτα απολύτως. 

Κατηγορούμενη: Δηλαδή είσαι σίγουρη; 

Χαρτορίχτρα: Αμα σου λέω τώρα. 

Κατηγορούμενη: Πώς και δεν μου την έβγαλες την προηγούμενη φορά την πατσαβούρα; Τώρα πού εμφανίστηκε αυτή; Ανάθεμά την. 

Χαρτορίχτρα: Η πατσαβούρα την προηγούμενη φορά δεν υπήρχε και άργησε να βγει. Αργησε, τώρα είναι ξεκίνημα. 

Η Εφη σε όλες τις συνομιλίες της με τη χαρτορίχτρα ρωτά για τα ερωτικά της. «Θα σε ζηλέψει με μελαχρινό. Τρώγεται, παρακολουθεί τι κάνεις. Δεν μου βγαίνει τυχαία αυτός ο μελαχρινός στις δύο στρώσεις τώρα». Πάντως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου, η χαρτορίχτρα παραμένει άφαντη. 

Λύτρας: Έψαχνε τρόπο να σκοτώσει την Ιωάννα

Οι αναζητήσεις στο διαδίκτυο της κατηγορούμενης για την επίθεση με το βιτριόλι αφορούσαν την Ιωάννα, προκειμένου να την σκοτώσει η κατηγορούμενη, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Απόστολο Λύτρα που μίλησε στο Live News. «Η κατηγορούμενη θα προσπαθήσει να πει ότι πρόθεσή της δεν ήταν να σκοτώσει την Ιωάννα, αλλά να της κάνει μεγάλη ζημιά. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με τις έρευνες της Αστυνομίας» δήλωσε αρχικά ο κ. Λύτρας.

Σχολιάζοντας τις αποκαλύψεις του Live News για τις διαδικτυακές αναζητήσεις της κατηγορούμενης, ο δικηγόρος της Ιωάννας δήλωσε: «Οι αναζητήσεις που έκανε η κατηγορούμενη αφορούν μόνο την υπόθεση για το βιτριόλι. Αμέσως πριν ή στο μεσοδιάστημα των αναζητήσεων, η κατηγορούμενη ψάχνει πληροφορίες για την υπόθεση με το βιτριόλι. Δεν την ενδιέφερε να κάνει το οτιδήποτε για κάποιον άλλον. Η Ιωάννα ήταν ο στόχος. Ήταν εύκολο να προσεγγίσει ο οποιοσδήποτε την Ιωάννα. Δεν είχε φρουρό ή φύλαξη στο νοσοκομείο. Η κατηγορούμενη έψαξε τα πάντα. Γνώριζε ότι δεν υπήρχε φύλαξη στο δωμάτιο της Ιωάννας. Δεν πέτυχε τον σκοπό της να σκοτώσει την Ιωάννα η κατηγορούμενη».

Ο κ. Λύτρας υπογράμμισε ότι θα ζητήσει από το δικαστήριο να κληθούν να καταθέσουν κάποια συγκεκριμένα άτομα στην υπόθεση, μεταξύ των οποίων και ένας 40χρονος που είχε επαφές με την κατηγορούμενη.