Μενού
  • Α-
  • Α+

Το μοιραίο βράδυ που ο Mad Clip έχασε την ζωή του, ήταν καλεσμένος στον γάμο του καλού του φίλου και συνεργάτη Γιώργου Μπενιουδάκη και της πλέον συζύγου του Λίας Παπαδοπούλου. Ο τράπερ έχασε τη ζωή του όταν επιστρέφοντας από τον γάμο έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, συγκρούστηκε σε κολώνα και δέντρο όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.  Σε μια κίνηση αγάπης ο Γιώργος Μπενιουδάκης έκανε τατουάζ το όνομα του αδικοχαμένου 34χρονου φίλου του, Mad Clip.

Mad Clip: Πήγαινε με 134χλμ την ώρα

Ο 34χρονος τράπερ στρίβει απότομα το τιμόνι και το αυτοκίνητο καρφώνεται σε κολόνα φωτισμού, χωρίς να υπάρχουν περιθώρια αντίδρασης. Ο διαγνωστικός έλεγχος που αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες, ίσως δείξει, όπως λέει ο κ. Μαδιάς, αν το αυτοκίνητο είχε κάποιο πρόβλημα. «Ευελπιστούμε να ανακτήσουμε πλήρη στοιχεία για το τι ακριβώς συνέβη σε όλες τις ηλεκτρονικές μονάδες του συστήματος του εγκεφάλου». Το αυτοκίνητο του Mad Clip αρχίζει να γλιστρά στην παραλιακή. Ο μουσικός προσπαθεί να το επαναφέρει και στρίβει απότομα το τιμόνι αριστερά και χάνοντας τον έλεγχο.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του πραγματογνώμονα, «134 χλμ. ανά ώρα ήταν η ταχύτητά του. Αυτή είναι η πλέον προσεγγίσιμη ταχύτητα εκτροπής του αυτοκίνητου». Ωστόσο, όπως σημειώνει ο ίδιος, πρόκειται για μια ελέγξιμη ταχύτητα για έναν έμπειρο οδηγό. Οι πρώτοι που περιμένουν τις επίσημες απαντήσεις για τον θάνατο του Mad Clip είναι οι στενοί συγγενείς του. Δυο μέρες μετά την κηδεία η γιαγιά του, παραμένει συντετριμμένη. «Εγώ τον μεγάλωσα, δεν του στερήσαμε τίποτα, είχε τα πάντα». Η γιαγιά του 34χρονου καταγγέλλει ότι από τη σορό του εγγονού της, έλειπε ο χρυσός σταυρός που φορούσε πάντα, ενώ όπως τονίζει στο LIVE NEWS, μετά το δυστύχημα έκανε «φτερά» και το κινητό τηλέφωνό του. «Τον φόραγε πάντα τον σταυρό. Κάνει κάπου 10.000 ευρώ ο σταυρός. Λείπει και το τηλέφωνο».