Ενα σοκαριστικό τροχαίο έγινε λίγο πριν τις 4:00 τα ξημερώματα στον Κηφισό, όταν αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς Πειραιά πέρασε στο αντίθετο ρεύμα στο ύψος της Πέτρου Ράλλη. Ο απολογισμός του τροχαίου είναι δύο τραυματίες. Οπως φαίνεται από τα πρώτα στοιχεία που έχει συλλέξει το ανακριτικό της Τροχαίας, ο οδηγός του αυτοκινήτου είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα όταν, για άγνωστο λόγο, έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο διαχωριστικό, να το περάσει από πάνω (!) και να βρεθεί στο αντίθετο ρεύμα, στην άνοδο της Εθνικής!
Οι δυο επιβάτες του αυτοκινήτου τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο αλλά η κατάσταση της υγείας τους δεν είναι γνωστή. Από θαύμα την ώρα που το αυτοκίνητο απογειώθηκε κυριολεκτικά από το ρεύμα καθόδου στο ρεύμα ανόδου, δεν κινούνταν άλλο όχημα στην άνοδο του Κηφισού. Εξαιτίας του τροχαίου και για να καθαριστεί ο δρόμος έχει κλείσει το ρεύμα της ανόδου του Κηφισού από τον Πειραιά έως την Πέτρου Ράλλη, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί ήδη μποτιλιάρισμα.

- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
- Γιατί και πώς ο Ιωαννίδης ανέτρεψε τον Παπαδόπουλο – Η «σκληρή» χούντα, η CIA και ο «Αττίλας»
- Τραμπ για Ιράν: «Δείτε τι θα συμβεί σήμερα σε αυτούς τους τρελούς αλήτες»
- Νεκρός 20χρονος στη Θεσσαλονίκη: Τον μαχαίρωσαν και πέθανε στο νοσοκομείο - Εξετάζεται οπαδικό κίνητρο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.