Κατάστημα στην Καλλιθέα που είχε μετατραπεί σε «μίνι καζίνο» εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, που προχώρησαν σε 23 συλλήψεις. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, στο κατάστημα διεξάγονταν τυχερά παιχνίδια χωρίς άδεια. Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί τυχερών παιχνιδιών, ενώ σε βάρος του υπεύθυνου λειτουργίας του καταστήματος και για παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων και ρύθμισης ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 55 κεντρικές μονάδες ηλεκτρονικών υπολογιστών, 2 καταγραφικά μηχανήματα, 5 κάμερες, 49 οθόνες τηλεοράσεων, 52 πληκτρολόγια και 51 ποντίκια ηλεκτρονικού υπολογιστή, τα οποία χρησιμοποιούνταν από τα άτομα που ήταν στον χώρο για τη διεξαγωγή ηλεκτρονικών τυχερών παιχνιδιών.
- «Είμαστε πια σε αχαρτογράφητα νερά»: Έχει μπει η Ελλάδα στον πόλεμο;
- Μαρινάκης για κατάρριψη πυραύλων από ελληνικούς Patriot: «Δεν συνιστά επίθεση, ήταν αμυντική ενέργεια»
- Τέμπη: Οργή Καρυστιανού για τη διακοπή της δίκης - «Δεν υπάρχει αυτό που ζούμε»
- «Ο καταραμένος»: Τι γράφουν τα βιβλία Ιστορίας του Ιράν για τον Μέγα Αλέξανδρο;
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.