Εχει ξεφύγει για τα καλά ο κόσμος κι όσα βιώνουν οι διοικητικοί και υγειονομικοί υπάλληλοι, καθώς και οι γιατροί στα νοσοκομεία της χώρας σ' όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας, είναι βγαλμένα από σενάρια ταινίας. Ενα ακόμα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στο νοσοκομείο «Αγιος Σάββας» όταν μία γυναίκα, συνοδός ασθενούς, επιτέθηκε και δάγκωσε φύλακα του νοσοκομείου, όταν εκείνος της ζήτησε, ως όφειλε, να του επιδείξει εντολή γιατρού για την είσοδο στο νοσοκομείο.
To συμβάν έκανε γνωστό ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, αποκαλύπτοντας επίσης ότι ο φύλακας βρίσκεται κρατούμενος στο αστυνομικό τμήμα Αμπελοκήπων, μετά από μήνυση που υπεβλήθη σε βάρος του από τη γυναίκα. Σύμφωνα με την καταγγελία, η ίδια συνοδός την περασμένη εβδομάδα είχε επιτεθεί και μία νοσηλεύτρια του νοσοκομείου.
- Δεμένη και φιμωμένη βρέθηκε η 45χρονη στα Χανιά: Προσπάθησε να εξαφανίσει βίντεο ο καθ' ομολογίαν δράστης
- Κώστας Αποστολάκης: «Περιμένω πώς και πώς τη ζωή μετά τον θάνατο, γιατί τότε ξεκινούν όλα»
- Η νομάς που λατρεύεται στο TikTok: Αγανάκτησε με τα ενοίκια και μένει σε αμάξι με τον σκύλο της
- «Φοβήθηκα και έφυγα»: Αντιμέτωπη με κακούργημα η 60χρονη που φέρεται να σκότωσε το σκυλάκι στη Γαστούνη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.