Εχει ξεφύγει για τα καλά ο κόσμος κι όσα βιώνουν οι διοικητικοί και υγειονομικοί υπάλληλοι, καθώς και οι γιατροί στα νοσοκομεία της χώρας σ' όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας, είναι βγαλμένα από σενάρια ταινίας. Ενα ακόμα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στο νοσοκομείο «Αγιος Σάββας» όταν μία γυναίκα, συνοδός ασθενούς, επιτέθηκε και δάγκωσε φύλακα του νοσοκομείου, όταν εκείνος της ζήτησε, ως όφειλε, να του επιδείξει εντολή γιατρού για την είσοδο στο νοσοκομείο.
To συμβάν έκανε γνωστό ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, αποκαλύπτοντας επίσης ότι ο φύλακας βρίσκεται κρατούμενος στο αστυνομικό τμήμα Αμπελοκήπων, μετά από μήνυση που υπεβλήθη σε βάρος του από τη γυναίκα. Σύμφωνα με την καταγγελία, η ίδια συνοδός την περασμένη εβδομάδα είχε επιτεθεί και μία νοσηλεύτρια του νοσοκομείου.
- Η Βαλέρια Λάτσιου ενηλικιώθηκε: Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη με τις τρομερές ομοιότητες
- Έκρηξη στο εργοστάσιο Βιολάντα: Ελεύθεροι οι τρεις συλληφθέντες - Τέσσερις ώρες κατέθεταν
- «Δεν διέθετε lane assist» λέει ο δικηγόρος της εταιρίας ενοικίασης του βαν των φιλάθλων του ΠΑΟΚ
- Θλίψη στο ΠΑΣΟΚ: Πέθανε η υποψήφια βουλεύτρια Αριστέα Καζάκου σε ηλικία 40 ετών
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.